Pracovník/pracovnice obchodního provozu pro přírodovědné pracoviště ORNIS (Přerov)

Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace nabízí v Přerově volnou pracovní pozici "Pracovník/pracovnice obchodního provozu pro přírodovědné pracoviště ORNIS". Nástupní mzda je 18 900 – 25 290 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Pracovník/pracovnice obchodního provozu pro přírodovědné pracoviště ORNIS
Obor(y):
Finance, Kultura a sport, Obchod a cestovní ruch, Služby
Obec:
Přerov
Mzda:
18 900 – 25 290 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace
Horní náměstí 7/7
75002

Další informace o volném místu

Pracovní doba: úterý až pátek + soboty a neděle podle rozpisu služeb

Popis práce:
Zajišťování návštěvnického provozu ve zpřístupněném přírodním objektu a kulturním zařízení, poskytování informací návštěvníkům. Zajišťování dohledu nad instalovanými expozicemi a krátkodobými výstavami. Přijímání peněz a kontrola cen zakoupeného zboží a případný doplňkový prodej, pokladní inventarizace nebo přijímání pokladních dokladů a jejich kontrola spočívající v porovnání vyexpedovaného zboží s údaji na dokladu, kontrolní rozpisy, případné podklady pro fakturaci (pokladní). Spolupráce na akcích a provozu ORNIS, výpomoc při zajišťování provozu záchranné stanice ORNIS v době služby. Propagace Muzea Komenského v Přerově a ORNIS prostřednictvím odborného a regionálního tisku, rozhlasu, televize, internetu i přímo při výchovně-vzdělávacích akcích pro veřejnost.

Požadujeme:
Didaktické a organizační schopnosti, schopnost pracovat v týmu, kreativita, pečlivost, samostatnost, iniciativa, časová flexibilita. Znalost textu o ORNIS v rozsahu uvedeném na www.ornis.cz. Schopnost nárazové práce pod časovým tlakem. Základní znalost práce s PC. Řidičský průkaz skupiny B výhodou. Znalost anglického nebo německého jazyka výhodou. Trestní rejstřík bez záznamu. Uzavření dohody o hmotné odpovědnosti.

Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním stanovených dokladů k výběrovému řízení dle úplného a platného znění, které je uveřejněno v elektronické podobě na adrese: http://www.prerovmuzeum.cz

Kontakt na zaměstnavatele

Jana Miková
telefon: 581219380
email: mikova@prerovmuzeum.cz

Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace
Přerov
75002


Poslední změna: před 4 měsíci